TR
EN
ERÜ Anasayfa
FAKÜLTEMİZ
Tarihçe
Misyon Vizyon
Değerler ve Hedefler
Hizmet Standartları
Stratejik Plan
Araştırmalar
Uluslararasılaşma
Birim Danışma Kurulu
Fakülte Logosu
Protokoller
Araştırmalar
YÖNETİM
Fakülte Yönetimi
Fakülte Yönetim Kurulu
Fakülte Kurulu
Bölüm Başkanları
Senato Temsilcisi
Fakülte Organizasyon Şeması
Komisyonlar
Dekanlarımız
KADRO
Akademik Kadro
İdari Kadro
BÖLÜMLER
BESLENME VE DİYETETİK
DİL VE KONUŞMA TERAPİSİ
EBELİK
HEMŞİRELİK
ODYOLOJİ
ÖĞRENCİ
Ders Bilgi Paketi
Haftalık Ders Programı
Akademik Takvim
Modül ve Uygulama Değerlendirme
Sınav Takvimi
Öğrenci Memnuniyet Anketi
Kulüpler
Faydalı Linkler
FORMLAR
Öğrenci - Hemşirelik
Öğrenci - Beslenme ve Diyetetik
Akademik Personel - Hemşirelik
Akademik Personel - Beslenme ve Diyetetik
KALİTE
Faaliyet Raporu
Birim İç Değerlendirme Raporu
Kalite Politikası
İzlem ve Değerlendirme
Birim Risk Değerlendirme
İş Akış Formları ve Şemaları
SBF Kalite Güvence Komisyonu Usul ve Esasları
Birim Danışma Kurulu
Memnuniyet Raporları
Paydaş Raporları
MEVZUAT
Yönetmelikler
Yönergeler
BİZE ULAŞIN
BESLENME VE DİYETETİK
(Eğitim Öğretim Planı)
BESLENME VE DİYETETİK
Bölüm Hakkında
Eğitim Öğretim Planı
Akademik Takvim
Akademik Personel
Program Yeterlilikleri
Paydaş Toplantıları
Program Eğitim Amaçları
Misyon ve Vizyon
Temel İlke ve Değerler
Bölüm Değerlendirme Anketleri
Ders İçerikleri
Bölüm Değerlendirme Raporları ve Toplantı Tutanakları
Eğitim-Öğretim Müfredatı
ERÜ SBF Beslenme ve Diyetetik Bölümü Akademik Danışmanlık Usul ve Esasları
01 Nisan 2022
Laboratuvar Uygulamaları Usul ve Esasları
09 Şubat 2022
Klinik Beslenme, Toplum Beslenmesi ve Toplu Beslenme Sistemleri Uygulamalarının Usul ve Esasları
09 Şubat 2022
Ders Muafiyeti ve İntibak İşlemleri Uygulama Usul ve Esasları
09 Şubat 2022
Ölçme ve Değerlendirme Komisyonu Usul ve Esasları
09 Şubat 2022
Eğitim Komisyonu Usul ve Esasları
09 Şubat 2022
Ulusal Beslenme ve Diyetetik Çekirdek Eğitim Programı-2016
09 Şubat 2022
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteye giriş yaparak, çerez kullanımını ve çerez politikamızı kabul etmiş sayılıyorsunuz. Çerez politikamız hakkında detaylı bilgi almak için
tıklayınız...
Tamam